Skip to main content
Famke is inmiddels uitgegroeid tot een jong dametje. Ze is sociaal, lief en speels. De opvang in Spanje omschrijft Famke als een wervelwind, want ze vindt het heerlijk om hard te rennen, liefst samen met haar broers en zussen of andere hondenvriendjes. Voor Famke is het belangrijk om samen te zijn met andere honden. Ze is immers gewend om in een grote roedel te leven.   Broertjes en zusjes zijn al geplaatst in Nederland, we horen alleen maar positieve verhalen.  Famke is gesteriliseerd.
Famke kan niet bij katten geplaatst worden.
Ras: Galgo
Leeftijd: 21-8-2017 (geschat)
Herkomst Huelva(Spanje)
Familie van: Senn

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op