Skip to main content

Senn is inmiddels uitgegroeid tot een jongeman. Hij wordt door zijn opvang in Spanje omschreven als “un amor”, wat betekent dat hij een ontzettend lief mannetje is. Senn is graag in het gezelschap van zijn broers en zussen en andere honden van de opvang. Hij is immers van kleins af aan gewend om in een grote roedel te leven, dus andere honden zijn belangrijk voor Senn. Senn heeft inmiddels al zijn bloedtesten gehad voor Leishmania, Filaria, Ehrlichia, Anaplasma en Borrelia, en is op alles negatief getest. Hij is er helemaal klaar voor om geadopteerd te worden. Wie geeft deze lieverd een thuis? Hij is gecastreerd. Broertjes en zusjes zijn hem voorgegaan naar Nederland, we horen alleen maar positieve geluiden.

Ras: Galgo
Leeftijd: 21-8-2017 (geschat)
Herkomst: Huelva (Spanje)

Familie van: Famke

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op