Skip to main content

Vijf puppy’s ( Galgo mixjes ) kwamen op 21  maart 2020 binnen in de perrera. Het lot dat hen daar wachtte was onzeker. Zodra Dierenhulp zonder Grenzen hiervan  hoorde hebben wij opdracht gegeven de puppy’s voor ons te reserveren zodat wij uit de perrera konden halen.

De ( toen nog ) puppy’s werden ondergebracht in een  betaald pension. Daar wachten een paar van hen nog op een eigen thuis. Stevie is een  vrolijke hond en kan goed met andere honden opschieten.  Katten zijn in het pension niet aanwezig.

Stevie en de anderen moeten nu eindelijk eens een huiselijke omgeving leren kennen. Ze mogen niet ouder worden in het pension. Helaas heeft Stevie nog steeds geen eigen thuis. Bij wie mag zij wonen? Stevie is gesteriliseerd.

 

Wij zoeken daarom met spoed een adoptiegezin.

Geboortedatum: 5-12-2020 ( Geschat )
Herkomst: Huelva

Verblijft momenteel in: Spanje

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op