Skip to main content

Vijf puppy’s ( Galgo mixjes )  kwamen op 21 maart 2021 binnen in de perrera. Het lot dat hen daar wachtte was onzeker. Zodra wij hiervan hoorden hebben wij opdracht gegeven de puppy’s voor ons te reserveren zodat wij  uit de perrera konden halen.

Wij hebben ze ondergebracht bij een goed, betaald pension. Daar wachten ze nu nog steeds op een eigen thuis.

Smirnoff is een lieve en aanhankelijke hond. Hij gaat heel sociaal met zijn zusjes om. Smirnoff is gecastreerd. Een paar maanden geleden heeft hij nieuwe bloedtesten gehad voor de leishmania en werd hij negatief getest.
Smirnoff (en ook zijn zusjes) kunnen heel hoog springen/klimmen, maar de enige reden waarom zij hebben geprobeerd om uit hun ren te komen is om op zoek te gaan naar hun opvangbaasje om wat aandacht te krijgen.

Geboortedatum:  15-12-2020  ( Geschat )
Herkomst: Huelva

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op