Skip to main content

Deze grote jonge meid is een rustige, lieve hond. Dit soort honden worden in Portugal vaak ingezet als kettinghond om een terrein te bewaken. Dit is Milady, het is een echte dame, bespaard gebleven. Wat haar echter niet bespaard is gebleven is een rotleventje. Milady is weggehaald op een terrein, samen met 31 andere honden, die veel gebruikt werden voor de illegale fok of voor andere niet fijne doeleinden.
Milady was erg mager en angstig toen ze daar net weg was gehaald en bij de collega’s inwoning en verzorging heeft gekregen. Naast dat ze mager was, was ze wel gezond. Ze is op al het mogelijke onderzocht en getest en gelukkig was alles negatief. Ook de bot en beenderstructuur van Milady is helemaal in orde. Inmiddels is Milady ook niet meer angstig maar ze kan nog wel schrikken van harde geluiden of onverwachte beweging. Dit echter binnen de perken en de verwachting is dat dit op den duur helemaal zal verdwijnen. Alhoewel vuurwerk nooit haar ding zal worden en ook deuren, die dichtgegooid worden met veel kabaal, niet. Ze denken dat Milady opgesloten in een klein hokje heeft gezeten. Wandelen met Milady in een rustig gebied is een plezier. Ze geniet hier echt van en heeft een goed uithoudingsvermogen! Ze vindt het ook fijn om geknuffeld en geaaid te worden waarbij je haar aanhaalt. Een gezonde rustige lieve dame, gesteriliseerd en gevaccineerd. Schofthoogte ca. 58 cm

Geboortedatum: 15-05-2020 Geschat )
Herkomst: Rio Maior
Verblijft momenteel in: Portugal

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op