Skip to main content

Wie ik? Moet ik op de foto? Nou als het echt moet ga ik er wel ff voor zitten maar poseren is niet mijn hobby.
Deze jong volwassen man heeft niet voor niks de naam Fox gekregen. Fox is gevonden in een gebied waar gejaagd wordt en Fox zijn oren zijn erg kort geknipt, typisch een vervelend gebruik van jagers. Waarschijnlijk heeft Fox niet voldaan als jachthond en is hij daarom gedumpt. Ze zien ook totaal niks van een jachtinstinct bij Fox. Het enige waar hij op “jaagt” is speelgoed.
Fox is onderdanig en ze zien hem nog regelmatig in elkaar duiken en met de staart tussen de pootjes staan. Alles wijst erop dat Fox geslagen of geschopt is. Toch is Fox zijn vertrouwen in de mensen niet kwijt geraakt, gelukkig maar. Hij vindt het fijn bij mensen in de buurt te zijn, een aai en een knuffel te krijgen of samen met ze te spelen.
Wie geeft Fox liefde? Ze hebben gemerkt dat als Fox liefde krijgt hij ook snel zijn vertrouwen geeft en hij er helemaal voor gaat.
Fox is een rustige gezonde hond. Hij heeft niet veel ruimte nodig. Hij kan het goed vinden met andere honden. Katten onbekend. Fox is gevaccineerd en gecastreerd. Hij is negatief getest op alle bekende hondenziektes. Schofthoogte ca. 50 cm

Geboortedatum: 01-01-2022 Geschat )
Herkomst: Rio Maior
Verblijft momenteel in: Portugal

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op