Skip to main content

Dit meisje was alleen op pad. Angstig en in paniek werd ze gezien langs een zeer drukke weg. Het was niet eenvoudig om haar te pakken maar uiteindelijk is het gelukt in sindsdien, ongeveer 6 maanden, verblijf Canela in het asiel. Door de mooie diepe kleur van haar vacht hebben zij haar Canela (kaneel) genoemd.
Canela vindt het leuk om met soortgenoten te spelen maar nog leuker vindt ze het gezelschap en de aandacht van mensen. Canela is lief, dapper en intussen niet meer angstig. Een beetje angst voor verkeer heeft ze nog wel maar dat is ook logisch. Dit is echter iets wat zeker overgaat als ze in jouw gezelschap wandelt. Canela zou ook uitstekend gezelschap zijn bij een fietstocht want ze geniet van buiten zijn en uw gezelschap. Het is ook een echt knuffeldier die zich in de winter graag naast jou op de bank nestelt en geniet van de warmte van de kachel. Zoek jij gezelschap? Dan zoek jij Canela. Haar schofthoogte is ca. 41 cm.

Geboortedatum: 20-01-2022 Geschat )
Herkomst: Rio Maior
Verblijft momenteel in: Portugal

 

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op