Skip to main content

Ze kregen een telefoontje van bewoners van een klein dorp dat zij geluiden hoorden uit een container dat op piepende honden leek. Inderdaad troffen we daar 3 jonge honden aan die blijkbaar niet gewenst waren. Het waren 3 gezonde pups, 3 teefjes.
Voor de witte zusjes van Alia hebben ze al redelijk snel een goed huis gevonden. Alia wacht nog steeds op een huisje, tot nu toe is zij nog steeds niet gewenst door iemand simpelweg omdat zij grotendeels een zwarte vacht heeft. Zwarte honden zijn in Portugal niet geliefd, zij zouden ongeluk brengen. Nou wij zijn het daar niet mee eens want Alia is een lieve, trouwe, rustige hond die iemand heel gelukkig zou kunnen maken. En Alia? Jij zou Alia heel gelukkig maken!
Alia kan het goed vinden met andere honden. Ze speelt er graag mee. Ook met katten is Alia oké, ze kijkt ernaar en gaat weer verder met wat ze aan het doen was. Alia begroet graag mensen uit haar enthousiasme, dan wil ze nog wel eens springen. Ze luistert echter ook goed en na enige correctie stopt ze. Met meer aandacht dan wat ze Alia nu kunnen geven is haar nog veel te leren. Ze pakt nieuwe dingen snel op en heeft heel goed in de gaten dat goed gedrag beloond wordt. Een hondenkoekje vindt ze altijd lekker. Schofthoogte ca. 51 cm.
Alia, een jonge rustige, tot nu toe niet gewilde hond die graag jouw trouwe viervoeter wil worden.

Geboortedatum: 01-07-2023 Geschat )
Herkomst: Rio Maior
Verblijft momenteel in: Portugal

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op