Skip to main content

Zoals je ziet heeft Tom zijn halsband al om. Hij is klaar om te gaan wandelen met jou. Hij loopt uitstekend aan de riem.

Tom is weggehaald bij een drugspand waar niemand naar hem omkeek, het was echter de plek waar hij eten bij elkaar scharrelde. Voorlopig is Tom in het asiel in betere handen maar Tom zou zo graag een echt thuis hebben waar hij kan laten zien en merken wat voor een leuke en lieve hond hij is. Hij is een echte persoonlijkheid. Hij is grappig, speels, dol op mensen, ook op kinderen. Tom is een makkelijke hond in de omgang, hij vindt het wel fijn ergens bij te horen. Dat kan ook met andere honden. Zijn schofthoogte is ca. 52 cm, gewicht ongeveer 21 kg.

Geboortedatum: 01-12-2021 Geschat )
Herkomst: Rio Maior
Verblijft momenteel in: Portugal

 

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op