Skip to main content

Zegt u hond, dan zegt u Tina.

Tina is gevonden bij een hamburgerrestaurant. Niet omdat ze zin had in een burger maar waarschijnlijk omdat of zij haar vorige leven beu was of haar oude baasjes haar niet meer wilden of konden verzorgen. Tina is aangetroffen met een hele zware ketting om haar nek. Het is dus duidelijk dat zij kettinghond was. Ze was niet gechipt en ook niemand leek haar te missen. Dat kan niets met het karakter van Tina te maken hebben.

Tina is een lieve jonge meid waar geen kwaad in zit. Ze heeft niets over gehouden aan haar tijd aan de ketting. Ze heeft geen trauma, het is een ongecompliceerd blij dier. Ze is gezond. Tina is gesteriliseerd en gevaccineerd. Tina is een relaxte hond, Uiteraard heeft ze wat beweging en ruimte nodig, maar niet overdreven veel. Ze is sociaal naar honden en katten en ze kan uitstekend overweg met volwassen mensen en kinderen. Haar schofthoogte is ca. 51 cm.

Geboortedatum: 04-03-2023 Geschat )
Herkomst: Rio Maior
Verblijft momenteel in: Portugal

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op