Skip to main content

Sharky, een prachtige podenco, is in de shelter nadat ze was afgestaan door een jager. Zij is een liefdevolle en zachtaardige ziel, een bewijs van de veerkracht van haar ras. Haar leven is misschien niet stressvrij geweest, maar ze is klaar voor een nieuw hoofdstuk met een liefdevolle familie.
Met haar 8,5 jaar is Sharky een volwassen metgezel die klaar is om haar leven te delen met een nieuwe familie. Ze heeft dan wel een oog verloren, maar dat heeft haar niet afgeremd. In feite heeft ze zich opmerkelijk goed aangepast en bewezen dat ze meer dan in staat is om een vol en gelukkig leven te leiden.
De vorige eigenaar zei dat ze goed was met katten, en van wat ze gezien hebben, is ze een typische podenco die goed is met andere honden. Ze loopt goed aan de lijn. Kan iemand haar in huis nemen en haar het thuis geven dat ze echt verdient? Ze zou je eeuwig dankbaar zijn en ze kan je zoveel vreugde in je leven brengen. Sharky is gesteriliseerd. Uit haar onderdanig gedrag is te merken dat ze mishandeld is.

Geboortedatum: 04-01-2016 Geschat )
Herkomst: Benissa
Verblijft momenteel in: Spanje

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op