Skip to main content

Sebastiao is samen met zijn zus gevonden in een varkensstal. Ze hielden zichzelf in leven door varkensvoer te eten. Intussen zijn ze alweer een tijdje in het asiel waar ze gewend zijn om hondenvoer te eten, in het begin was dat lastig. Ze kenden het niet. Het zullen echter altijd slanke ranke honden blijven, dat is de bouw. Ze vermoeden dat er iets van een hazenwindhond in zit.

Sebastiao heeft veel energie, je maakt hem blij met lange wandelingen. Hij heeft een nieuw huis nodig waar hij door middel van lopen of buiten spelen zijn energie kwijt kan. Het is duidelijk dat deze heer niet aan mensen gewend was, hij was in het begin erg angstig. Intussen is hij goed gesocialiseerd en wordt hij elke dag een stukje minder angstiger, het is een kwestie van vertrouwen van zijn kant uit, wat geduld van jouw kant uit. Hij zal rustig moeten wennen en dan komt het zeker goed. Sebastiao is een erg intelligente hond! Hij pakt nieuwe dingen snel op en is erg leergierig.

Sebastiao kan uitstekend samen met andere honden. Hij zou een thuis met zijn zus samen leuk vinden, met andere honden maar alleen is ook absoluut mogelijk of .

Dus wil jij een energieke zeer intelligente hond die graag lange stukken wil lopen? Sebastiao. Hij weegt ongeveer 11 kg, schofthoogte ca. 44 cm.

Geboortedatum: 04-03-2023 Geschat )
Herkomst: Rio Maior
Verblijft momenteel in: Portugal

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op