Skip to main content

Sabrina werd samen met haar broer gevonden in een varkensstal. Ze hielden zichzelf in leven door varkensvoer te eten. Intussen zijn ze alweer een tijdje in het asiel waar ze gewend zijn om hondenvoer te eten, in het begin was dat lastig. Ze kenden het niet. Het zullen echter altijd slanke ranke honden blijven, dat is de bouw. Ze vermoeden dat er iets van een hazenwindhond in zit.

Sabrina heeft veel energie, ze is dol op lopen. Ze heeft een nieuw huis nodig waar ze door middel van lopen haar energie kwijt kan. Het is duidelijk dat deze dame niet aan mensen gewend was, ze was in het begin erg angstig. Intussen is ze goed gesocialiseerd en wordt ze elke dag een stukje minder bang. Ze zal echter wel even nodig hebben om te wennen. Sabrina is een erg intelligente hond! Ze pakt nieuwe dingen snel op en is erg leergierig.

Sabrina kan uitstekend samen met andere honden. Ze zou een thuis met haar broer samen leuk vinden maar alleen is ook absoluut mogelijk. Sabrina weegt ongeveer 9,5 kg, schofthoogte ca. 44 cm. Dus wilt u een energieke zeer intelligente hond die graag lange stukken wil lopen? Sabrina!

Geboortedatum: 04-03-2023 Geschat )
Herkomst: Rio Maior
Verblijft momenteel in: Portugal

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op