Skip to main content

Rocco is een rustig kereltje. Het meeste geniet hij van de aanwezigheid van mensen. In de buurt van mensen vindt hij het leuk wat te spelen. Het is ook een echte knuffelaar maar niet opdringerig. Rocco kan het goed vinden met andere honden. Er zit geen kwaad in. Aan de riem lopen vindt Rocco aan het begin van de wandeling een beetje raar maar omdat hij zo graag bij je wil zijn past hij zich snel aan. Hij leert ook snel. Rocco is een echt gezelschapsdier en zoekt een maatje in de vorm van eens mens. Zoekt u ook een maatje? Denk zeker aan Rocco.
Zijn schofthoogte is ca. 46 cm., gewicht ongeveer 12 kg

Geboortedatum: 04-01-2022 Geschat )
Herkomst: Rio Maior
Verblijft momenteel in: Portugal

 

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op