Skip to main content

Heb je wat mojo nodig in je leven? Dan is dit jouw mannetje! Hij is grappig en brutaal en speelt graag met zijn bal. Mojo houdt van mensen en zou goed zijn als gezinshond. Hij heeft een beetje overgewicht, maar hij heeft lange tijd in een kennel gezeten met weinig beweging en niet geweldig eten. Onze collega’s hebben dit veranderd door regelmatig te wandelen en beter voer te geven. Ze hopen dat het gewicht zal afnemen.
Mojo is in wezen gewoon een kleine bodeguero kruising maar ziet er een beetje rond uit rond het midden.
Kijk naar die ogen; ze zijn gevuld met een verhaal vol verlangen om bij een gezin te zijn. Hij is goed met sommige andere honden maar kan een beetje selectief zijn. Hij is in de buurt geweest van honden zo groot als mastins en kleinere honden en is braaf geweest. Hij is goed aan de lijn en makkelijk uit te laten. Hij geniet er echt van om met mensen op stap te zijn. Mojo is gecastreerd.

Geboortedatum: 10-07-2019 Geschat )
Herkomst: Benissa
Verblijft momenteel in: Spanje

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op