Skip to main content

Helaas is Coco’s adoptant erg ziek en niet in staat om nog langer voor Coco te zorgen. Zijn vrienden en familie hebben ingegrepen omdat de honden van zijn adoptant de honden het meest belangrijke zijn. Deze man stelde altijd zijn hart en huis open voor honden die het echt nodig hadden.
Coco is al wat ouder met zijn 10 jaar, en hij wil echt een bed, lekker eten en wat wandelingen. Hij floreerde in het huis bij zijn adoptant nadat hij het nogal moeilijk had in het asiel. Hij leefde met 2 andere honden, een reu en een teef, zonder problemen en hij had geen problemen met andere honden. Hij kan echter niet samenleven met katten, want daar is hij helemaal geen fan van.
We raden een huis met oudere kinderen aan, 10+, omdat hij met een jonger kind heeft gewoond en hij moeite had met de onvoorspelbaarheid. Hij wil rust en gebieden om te slapen. Hij is een zeer aanhankelijke hond die goed aan de lijn is en schoon in huis.
Coco is gecastreerd.

Geboortedatum: 01-03-2014 Geschat )
Herkomst: Benissa
Verblijft momenteel in: Spanje

 

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op