Skip to main content

Ons doel is om een liefdevol thuis te vinden waar Bonnie en Clyde, een hecht koppel, samen kunnen blijven. Bonnie, een schoonheid, is een genot om mee te wandelen aan de lijn en is ongelooflijk aanhankelijk. Ze is schoon in huis en houdt van knuffels. Clyde, haar maatje, is even aanhankelijk, zo niet nog aanhankelijker dan Bonnie. Hij zit vol kusjes. Bonnie is ok met andere honden tijdens wandelingen, maar is nog niet getest met andere honden. Kan iemand Bonnie en Clyde de kans geven die ze verdienen? Bonny is gesteriliseerd en Clyde is gecastreerd.

Waarschijnlijk is Bonny de moeder van Clyde, ze zijn samen gevonden.

 

Geboortedatum: 01-06-2022 ( Geschat )
Herkomst: Benissa

Verblijft momenteel in: Spanje

 

 

 

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op