Skip to main content

Carmen is in de shelter gekomen omdat haar eigenaar terug moet naar zijn thuisland om voor een ziek familielid te zorgen. Het is hartverscheurend voor haar en hem, en ze wensen zijn familie het allerbeste. We zouden graag zo snel mogelijk een thuis voor haar vinden, want het is niet haar schuld dat ze in de shelter zit, en het leven is daar niet makkelijk voor veel honden, vooral niet voor degenen die in een comfortabel huis hebben geleefd.
Carmen is net 2 jaar oud, dus nog steeds een lentekip, bij wijze van spreken. Carmen ging op een huisproef, en hoewel ze oké is met sommige reuen, kan ze selectief zijn in wie ze leuk vindt, vooral tijdens een wandeling, dus het zou het beste zijn als ze herplaatst werd in een huis zonder huisdieren, want ze is ook niet goed met katten. Ze is dol op mensen en begroet iedereen snel en zou veel gelukkiger zijn als enige hond die alle menselijke aandacht krijgt. Ze is dol op kinderen en zou een geweldige familiehond zijn. Carmen is schoon in huis en kan goed aan de lijn lopen. Carmen is gesteriliseerd.

Geboortedatum: 01-06-2022 Geschat )
Herkomst: Benissa
Verblijft momenteel in: Spanje

 

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op