Skip to main content

Het zal je maar gebeuren, op straat, midden in een stad loopt een grote hond los en holt. Dat was het geval bij Artico. Compleet in paniek liep hij tussen auto’s door en wist niet waar heen te gaan. Uiteindelijk zijn onze collega’s na een telefoontje erheen gegaan en hebben Artico weten te redden. Waar hij vandaan is gekomen? We zullen het nooit weten. Artico was niet gechipt en ook niemand heeft naderhand zich gemeld voor hem. Artico is een goede lobbes, een lieve rustige goedzak. Hij houdt eigenlijk niet van rennen. Wel van wandelen overigens.

Inmiddels is Artico gecastreerd, gevaccineerd en gechipt. Gezien zijn postuur is hij extra gecontroleerd op eventuele heup- of rugproblemen, dat ziet er allemaal uitstekend uit. Verder verkeert hij ook in uitstekende conditie en gezondheid.

Artico zoekt nu een thuis. Een thuis kan een huis zijn met andere honden of katten, hij kan er uitstekend mee overweg. Kan bij jong en oud. Hij is erg sociaal en lief in zijn gedrag. Hij zou graag iemands knuffelbeer worden. Zijn schofthoogte is ca. 72 cm, gewicht ongeveer 52 kg .

Geboortedatum: 04-01-2021 Geschat )
Herkomst: Rio Maior
Verblijft momenteel in: Portugal

 

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op