Skip to main content

Deze kleine jongeman is op zoek naar een liefdevol huis. Hij luistert naar de naam Johnny. Hij heeft tot nu toe weinig liefde gekend in zijn leven. Enige tijd geleden is hij weggehaald bij een woning waar Johnny samen met 31 andere honden verbleef onder slechte omstandigheden. Hij was dan nog een geluksvogel dat hij hier niets aan over heeft gehouden. Hij is gezond, energiek en erg sociaal. Hij houdt van wandelen, spelen, stoeien en aaien. Johnny kan goed overweg met andere honden en ook met katten is hij oké.
Johnny heeft niet veel wensen, hij wenst zich een liefdevol plekje waar hij aandacht krijgt en waar zijn nieuwe baasje(s) met hem wandelen. Hij bruist van de energie en kan goed aan de riem lopen. Hij vindt het leuk nieuwe dingen te leren en commando’s op te volgen, al kan hij soms wel eens kijken of hij net een stapje verder kan gaan. Tikkeltje ondeugend dus. Een leuke, lieve energieke sociale reu.

Johnny weegt ca. 9 kilo, is gecastreerd en volledig gevaccineerd. Zijn schofthoogte is ca. 35 cm.

Geboortedatum: 01-02-2023 ( Geschat )
Herkomst: Rio Maior
Verblijft momenteel in: Portugal

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op