Skip to main content

Roy is een vriendelijke hond die graag bij mensen, kinderen en honden is. Hij is zelfverzekerd, slim en vol energie, dus hij heeft veel lichaamsbeweging nodig en de kans om nieuwe dingen te leren. Hij is rustig tijdens autoritten, wat geweldig is voor uitstapjes. Roy is erg slim en begrijpt nieuwe dingen gemakkelijk. Roy is emotioneel en heeft meer aandacht en zorg nodig, afhankelijk van zijn temperament. Hij werkt momenteel met een gedragstrainer en boekt enorme vooruitgang met zijn hygiënische gewoontes, die binnenkort geen probleem meer voor hem zullen zijn.
Roy is geschikt voor mensen met een actieve levensstijl die lange wandelingen met hem maken en enthousiast zijn om activiteiten zoals behendigheid of canincross te beoefenen, omdat hij fysieke en mentale stimulatie nodig heeft. Hij zou het goed doen in een huis met een ruime tuin.
Roy werd gevonden voor de ingang van een coöperatie in de wijk Krastova Vada, Sofia. Hij jankte en was bang, verward, wist niet waar hij was…waarschijnlijk achtergelaten. Niemand in de omgeving kende hem, had hem gezien of was naar hem op zoek. Geen chip van eigenaar geregistreerd. Hij is ondergebracht in de Central Vet Clinic – Sofia. Roy is gecastreerd en gezond.

Geboortedatum ( geschat ): 01-08-2023
Herkomst: Sofia
Verblijft momenteel in: Bulgarije

 

 

 

 

:

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op