Skip to main content

Uma is een hond die op straat heeft geleefd. Ze was op verschillende plekken op zoek naar eten, maar ze kon nooit gevonden worden, want als mensen riepen ging ze ergens anders heen. Een paar meisjes konden haar vangen en hebben 15 dagen met haar geleefd tot er een plekje vrij was in het asiel. Ze is heel sociaal en braaf, ze heeft een geweldig karakter. Zij heeft met andere honden geleefd, ongeacht het geslacht. Zij kan probleemloos aan de lijn lopen en schiet goed op met kinderen en volwassenen. Ze is een lieverd van een hond op zoek naar een thuis.

Geboortedatum ( geschat ): 25-05-2022
Herkomst: La Solana
Verblijft momenteel in: Spanje

 

 

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op