Skip to main content

Joca is nog niet zolang in het asiel maar ondanks dat vragen we toch nu al speciale aandacht voor haar want het zou zo jammer zijn als ze langere tijd in het asiel zal moeten blijven.

Joca is duidelijk bij mensen in huis geweest in het verleden want ze gedraagt zich als een echte “huishond”. Ze is ongecompliceerd, gehoorzaam, erg lief, toegankelijk, wil graag een aai, en loopt uitstekend aan de lijn. Waarom Joca dan ook als grofvuil was achtergelaten is ons een raadsel. We zullen het nooit weten. We hopen wel dat ze snel weer bij iemand in huis haar lieve karakter mag laten zien.

Als jij op zoek bent naar een trouwe hond met een zeer zacht karakter die zich snel zal aanpassen, dan is Joca het echte maatje voor jou. Ze is gezond, volledig gevaccineerd en gesteriliseerd en in uitstekende conditie. Schofthoogte ca. 55 cm., gewicht ongeveer 21 kg.

Geschatte geboortedatum: 01-07-2022
Herkomst: Rio Maior
Verblijft momenteel in: Portugals

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op