Skip to main content

Knappe Tom met zijn heerlijke ‘fluffy’ vachtje heeft een heel mooi en prettig karakter. Een sociaal ventje dat gek is op kinderen en de oudere, grotere honden. Hij is met zijn broertje Jerry achtergelaten ergens langs de weg. Ze zaten toen vol met mijten. Gelukkig werden ze gevonden, ondergebracht bij Little Friends Lefkas, en nu groeit er alweer haar terug op de plekjes die aangedaan waren door de mijten. Tom weegt nu (1.6.24) 4 kilo. Ze denken dat hij ongeveer 20 kilo zal gaan wegen. Dit is een inschatting want zijn ouders zijn niet bekend. Wie valt op slag op dit knappe mannetje?

Geschatte geboortedatum: 1-3-2024
Verblijfplaats: Lefkas
Herkomst: Griekenland

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op