Skip to main content

Purpurina werd gered in het veld, de politie gaf een melding dat er een puppy alleen midden op het veld lag, en die dag hadden ze meer dan 35 graden temperatuur in de schaduw. Onze collega’s gingen haar halen en daar lag ze alleen, super uitgedroogd en vol onkruid. Purpurina is super aanhankelijk en speels, als pup zit ze de hele dag alleen in een kennel en met de hoge temperaturen die ze hebben heeft ze het erg slecht. Met andere honden is ze een lieverd en met kinderen en volwassenen is ze geweldig. Purpurina is heel sociaal.

 

Geboortedatum ( geschat ): 23-02-2024

Herkomst: Lleida

Verblijft momenteel in: Spanje

 

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op