Skip to main content

Slimme, sociale Jerry is een echt knuffel monstertje. Dat is gewoon het allerliefste wat hij doet, hij weet wat hij wil haha. Jerry is een blije en vrolijke pup die alles en iedereen leuk vindt. Hij heeft een heerlijke vachtje in prachtige kleuren. Hij is met zijn broertje Tom achtergelaten ergens langs de weg. Ze zaten toen vol met mijten. Gelukkig werden ze gevonden, ondergebracht bij Little Friends Lefkas, en nu groeit er alweer haar terug op de plekjes die aangedaan waren door de mijten. Jerry weegt nu (1.6.24) 4,5 kilo. Ze denken dat hij meer dan 20 kilo zal gaan wegen. Dit is een inschatting want zijn ouders zijn niet bekend. Wie is ook dol op knuffelen en is dus de perfecte match voor slimme, sociale Jerry?

Geschatte geboortedatum: 1-3-2024
Verblijfplaats: Lefkas
Herkomst: Griekenland

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op