Skip to main content

Yaco is afgestaan door zijn eigenaar. Yaco is een actieve hond, zeer intelligent en beweeglijk. Hij houdt van wandelen. Yaco is een lieverd, heel aanhankelijk en sociaal, loopt heel goed aan de lijn en kan het goed vinden met andere honden, ongeacht hun geslacht. In de kennel zitten is niet goed voor hem, het is warm en er is weinig ruimte. Yaco heeft geen problemen met mee reizen in de auto. Hij kan heel goed overweg met kinderen en volwassenen. Yaco is gecastreerd. Zijn schofthoogte is ongeveer 45 cm., gewicht ca. 11 kg.

Geboortedatum ( geschat ): 09-05-2015                                                                                                                                                                                                                                                                                              Herkomst: La Solana
Verblijft momenteel in: Spanje

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op