Skip to main content

Skadi is een intelligente hond. Hij is waarschijnlijk door zijn baasje op straat gezet omdat hij een grote hond werd. Skadi moet gedacht hebben: ”Oké ik ga naar een plaats waar veel mensen komen, dan zien ze me niet over het hoofd”. Zo gezegd, zo gedaan, want een paar maanden geleden werd de brandweer gebeld door een lokale benzinepomphouder dat er een grote lieve hond voor de deur zat bij het tankstation. Hij zat braaf te wachten en ging zonder problemen mee met de brandweer die hem naar het asiel gebracht hebben waar hij nu verblijft. Eerst liet hij zich nog wel even uitgebreid aaien en vertroetelen. Hij deelt in het asiel zijn verblijf met soortgenoten, teef en reu, en Skadi is sociaal. Skadi is een slimme en leergierige gezonde hond. Hij is lief, gehoorzaam en trouw. Hij heeft een behoorlijke gezonde dosis energie die hij graag gebruikt om te wandelen of te spelen alleen of met andere honden.

Skadi is gecastreerd en gevaccineerd. Skadi weegt 22 kilo. Hij is nog een jonge hond en zal ongetwijfeld nog in gewicht toenemen.

Geboortedatum: 01-07-2023 (geschat)
Herkomst: Rio Maior
Verblijft momenteel in: Portugal

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op