Skip to main content

Jady is een rustige lief klein en dankbaar dametje die dit jaar 4 wordt. Ze werd erg ziek langs de kant van de weg gevonden en door de dierenarts van het asiel meegenomen. Jady had haar hart gestolen.

Na haar vondst en diverse testen bleek Jady hartworm te hebben. Onmiddellijk is de behandeling van Jady begonnen. Zowel Jady als de dierenarts zijn twee vechtertjes want intussen is Jady met succes behandeld en volledig genezen van de hartworm. Ze is weer een gezonde hond.

Ze hunkert zo naar een huisje want ze is lief, krijgt graag aandacht, knuffelt en speelt. Ze vindt wandelen aan de riem ook leuk en ze hebben laatst een rondje met haar gefietst in een fietsmand. Ze keek haar ogen uit en vond het fantastisch.

Jady heeft al een 2e kans gehad maar geeft u haar een 3e kans met een huisje?

Jady is rustig, lief, knuffelig, gesteriliseerd en gevaccineerd, negatief op hartworm en andere ziektes. Ze weegt ongeveer 11 kilo.

Geboortedatum: 15-07-2020 (geschat)
Herkomst: Rio Maior
Verblijft momenteel in: Portugal

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op