Skip to main content

Gaan we een stukje wandelen of fietsen baasje(s)? Deze vraag stelt lieve Betty graag, want ze bruist van de energie. Helaas is Betty in Portugal een poosje geleden alleen aan de wandel gegaan, ze werd aangetroffen langs een drukke doorgaande weg. Ze was niet gechipt en ondanks navraag in een ruim gebied rondom de plek waar ze gevonden is, is het vorige baasje van Betty niet gevonden. Alles wijst erop dat Betty wel echt een “huishond” is geweest, ze vindt het heerlijk om aangehaald te worden, gaat zelf op mensen af en is duidelijk ook gewend aan de riem te lopen. Ze volgt ook commando’s op. Betty is een kerngezonde jonge meid. Intussen is ze gechipt uiteraard. Betty heeft alle benodigde vaccinaties gehad en is gesteriliseerd. Het enige wat nog ontbreekt: een gouden mandje voor Betty!

Verleidt ze u ook met haar mooie roodbruine ogen?

Betty is een erg lieve en sociale hond. Ze is dol op volwassenen, kinderen en ook op andere honden. Er zit totaal geen kwaad in Betty, ze is gewoon een energieke lieverd!

Geboortedatum: 15-05-2023 ( Geschat )
Herkomst: Rio Maior
Verblijft momenteel in: Portugal

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op