Skip to main content

Becas is een ontzettend lief klein hondje. Haar hobby: knuffelen! Ze heeft een practig bekkie wat haar extra aandoenlijk maakt. Becas haar vrouwtje is overleden en zo is ze helaas in het asiel terecht gekomen. Ze voelt zich daar niet zo prettig want ze is graag in gezelschap.
Ze is het perfecte kameraadje voor iemand die het leuk vindt om met haar te knuffelen, te wandelen, of mee in de fietskorf. Ze is ook gewend aan de lijn te lopen. Becas vindt alles leuk en fijn. Ze zou ook prima in een appartementje kunnen wonen. Ze blaft niet en heeft een rustige aard. Becas is klein van stuk en een lichtgewichtje, 6 kilo. Ze is gesteriliseerd, gevaccineerd en volledig gezond.

Geboortedatum: 18-11-2022 (geschat)
Herkomst: Rio Maior
Verblijft momenteel in: Portugal

 

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op