Skip to main content

Zeus is afgestaan omdat zijn baasje niet voor hem kon zorgen, hij kreeg een nieuwe baan en een flat waar hij kan geen honden mag hebben. Zeus is erg lief en grappig. Hij kan aan de lijn lopen. Hij speelt heel graag, vooral met een bal. Zijn gedrag met andere honden is uitstekend, onafhankelijk van het geslacht. Met mensen, groot en klein, is hij heel lief. Zijn vorige familie had twee kinderen. Zeus is een zeer brave hond. Zijn schofthoogte is ca. 56 cm. Gewicht ongeveer 17 kg.

Geschatte geboortedatum: 19-06-2018
Herkomst: La Solana
Verblijft nu in: Spanje

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op