Skip to main content

Siberia werd gevonden in de omgeving van de shelter. Zij loopt goed aan de lijn, zij is aanhankelijk en heeft een positief karakter. Met kinderen kann ze opschieten, met katten is niet bekend. Siberia houdt van mensen. Zij kan met soortgenoten omgaan, echter beschermt ze haar eten. Haar achterpoot heeft een afwijking en de plaatselijke dierenarts vertelde dat het een gevolg is van een auto-ongeluk. Siberia kan lopen of rennen en kan beter niet geopereerd worden omdat ze dan lang moet herstellen en het verblijf in een shelter is dan erg moeilijk, plus dat de deirenarts niet kann bevestigen dat Siberia beter zal zijn na de operatie. Siberia is gesteriliseerd. Haar schofthoogte is ca. 59 cm.

Geschatte geboortedatum: 02-03-2022
Herkomst: Lleida
Verblijft momenteel in: Spanje

 

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op