Skip to main content

GEEF ZE HOOP VOOR DE TOEKOMST!
Oorlog in Oekraïne houdt aan – ook voor dieren.

Met spoed gast- en /of adoptiegezinnen gezocht voor honden uit Oekraïne.

Vladick was een puppy toen hij samen met Vinci werd gevonden onder het puin van een oud verlaten huis in de regio Kherson. Helaas heeft hun moeder het niet overleefd. Toen hij naar het Homeless World centrum werd gebracht, kreeg hij een volledige gezondheidscheck en dankzij het liefhebbende personeel dat goed voor hem zorgde, is hij nu uitgegroeid tot een leuke, liefdevolle hond. Vladick is vrolijk, actief, speels, toont leiderschapskwaliteiten, toonde agressie tegenover katten. Hij is niet kieskeurig qua eten, houdt van actieve wandelingen. Vladick is ongeveer 1 jaar jong.

Verblijft momenteel in: Oekraïne

Wederom gaat Stichting Dierenhulp zonder Grenzen Internationaal samenwerken met Humane Society International. Zij helpen ook in Oekraïne en hebben de organisatie Homeless World geholpen door de schenking van een mobiele ambulance. Die rijdt door het hele land, indien mogelijk, en proberen zoveel mogelijk dieren te helpen en te redden. Wij zijn gevraagd te helpen met de opvang/adoptie van honden. Het zijn allemaal slachtoffers van de oorlog en komen uit verschillende delen van Oekraïne.

Wij zoeken daarom gastgezinnen en/of adoptanten voor deze honden.

 

 

 

 

 

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op