Skip to main content

GEEF ZE HOOP VOOR DE TOEKOMST!
Oorlog in Oekraïne houdt aan – ook voor dieren.

Met spoed gast- en /of adoptiegezinnen gezocht voor honden uit Oekraïne.

Vinci was een puppy toen ze werd gevonden, uitgeput, hongerig en bang. Ze werd samen met Vladick gevonden onder het puin van een oud verlaten huis in de regio Kherson. Dankzij de liefde en zorg van het personeel van het Homeless World centrum is deze prachtige en vriendelijke hond nu in goede gezondheid en op zoek naar een liefdevol thuis. Vinci is actief, speels, heeft geen contact gehad met katten, niet agressief naar honden en mensen. Vinci is niet kieskeurig qua eten, houdt van actieve wandelingen. Ook Vinci is ongeveer 1 jaar jong.

Verblijft momenteel in: Oekraïne

Wederom gaat Stichting Dierenhulp zonder Grenzen Internationaal samenwerken met Humane Society International. Zij helpen ook in Oekraïne en hebben de organisatie Homeless World geholpen door de schenking van een mobiele ambulance. Die rijdt door het hele land, indien mogelijk, en proberen zoveel mogelijk dieren te helpen en te redden. Wij zijn gevraagd te helpen met de opvang/adoptie van honden. Het zijn allemaal slachtoffers van de oorlog en komen uit verschillende delen van Oekraïne.

Wij zoeken daarom gastgezinnen en/of adoptanten voor deze honden.

 

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op