Skip to main content

GEEF ZE HOOP VOOR DE TOEKOMST!

Oorlog in Oekraïne houdt aan – ook voor dieren.

Met spoed gast- en /of adoptiegezinnen gezocht voor honden uit Oekraïne.

Rosa werd gevonden in een verlaten huis in de buurt van Kherson, ondervoed en met een ooginfectie. Redders zorgden goed voor haar en haar oog werd gered. Ze is nu in goede conditie, ze heeft veel energie en een gezonde eetlust. Rosa is verlegen, zachtaardig, toont ( nog ) agressie tegenover andere honden. Zij heeft een thuis nodig waar ze de enige hond is. Rosa is niet kieskeurig qua eten, houdt van genegenheid, is gewend aan de lijn. Rosa is ca. 4 jaar jong.

Verblijft momenteel in: Oekraïne

Wederom gaat Stichting Dierenhulp zonder Grenzen Internationaal samenwerken met Humane Society International. Zij helpen ook in Oekraïne en hebben de organisatie Homeless World geholpen door de schenking van een mobiele ambulance. Die rijdt door het hele land, indien mogelijk, en proberen zoveel mogelijk dieren te helpen en te redden. Wij zijn gevraagd te helpen met de opvang/adoptie van honden. Het zijn allemaal slachtoffers van de oorlog en komen uit verschillende delen van Oekraïne.

Wij zoeken daarom gastgezinnen en/of adoptanten voor deze honden.

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op