Skip to main content

GEEF ZE HOOP VOOR DE TOEKOMST!
Oorlog in Oekraïne houdt aan – ook voor dieren.

Met spoed gast- en /of adoptiegezinnen gezocht voor honden uit Oekraïne.

Toen Rita werd gered vertoonde zij symptomen van uitdroging en vergiftiging, waarschijnlijk door het drinken van besmet water. Na een lang herstel in het Homeless World centrum en dankzij een speciaal dieet is ze nu in goede gezondheid en kan ze over een hek van 3 meter hoog springen! Rita is verlegen, zachtaardig, toont geen agressie tegenover andere dieren. Rita is ongeveer 4 jaar jong.

Verblijft momenteel in: Oekraïne

Wederom gaat Stichting Dierenhulp zonder Grenzen Internationaal samenwerken met Humane Society International. Zij helpen ook in Oekraïne en hebben de organisatie Homeless World geholpen door de schenking van een mobiele ambulance. Die rijdt door het hele land, indien mogelijk, en proberen zoveel mogelijk dieren te helpen en te redden. Wij zijn gevraagd te helpen met de opvang/adoptie van honden. Het zijn allemaal slachtoffers van de oorlog en komen uit verschillende delen van Oekraïne.

Wij zoeken daarom gastgezinnen en/of adoptanten voor deze honden.

 

 

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op