Skip to main content

GEEF ZE HOOP VOOR DE TOEKOMST!
Oorlog in Oekraïne houdt aan – ook voor dieren.

Met spoed gast- en /of adoptiegezinnen gezocht voor honden uit Oekraïne.

Dosia werd gevonden tijdens een reddingsoperatie in het dorp Kizomys, vlakbij Kherson met symptomen van vergiftiging, waarschijnlijk door het gebrek aan schoon drinkwater. Ze werd snel naar de veterinaire post gebracht en na het ontvangen van alle noodzakelijke medische zorg in het Homeless World centrum is ze nu vol leven. Dosia is vrolijk, zeer actief, speels, heeft geen contact gehad met katten, niet agressief naar honden en mensen. Ook Dosia is niet kieskeurig qua eten, houdt van actieve wandelingen en van verschillende speeltjes. Dosia is ongeveer 1.5 jaar jong.

Verblijft momenteel in: Oekraïne

Wederom gaat Stichting Dierenhulp zonder Grenzen Internationaal samenwerken met Humane Society International. Zij helpen ook in Oekraïne en hebben de organisatie Homeless World geholpen door de schenking van een mobiele ambulance. Die rijdt door het hele land, indien mogelijk, en proberen zoveel mogelijk dieren te helpen en te redden. Wij zijn gevraagd te helpen met de opvang/adoptie van honden. Het zijn allemaal slachtoffers van de oorlog en komen uit verschillende delen van Oekraïne.

Wij zoeken daarom gastgezinnen en/of adoptanten voor deze honden.

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op