Skip to main content

Onze collega’s hebben nog drie puppy’s gered. Ze vonden de twee reutjes ’s ochtends helemaal alleen op de parkeerplaats van het autoverhuurbedrijf waar ze werken en ’s avonds kwam hun mama met nog een teefje. Het lukte om de puppy te vangen, mama is een loslopende hond. Ze liep met de puppy op een extreem drukke weg naar het vliegvel, vooral nu het hoogseizoen begonnen is. Ze laten eten en water achter om de mama te benaderen. Zij is een heel lief en mooi hondje, maar ze heeft duidelijk niet de beste ervaring met mensen. Ze zwaait met haar staart, maar toch houdt ze afstand. Ze hebben de baby’s mee naar huis genomen om opgevangen te worden. Ze zijn allemaal lieverds, onschuldig en hebben een familie nodig.
Dit is Sakis

Geboortedatum ( geschat ): 27-02-2024
Herkomst: Zakynthos
Verblijft momenteel in: Griekenland

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op