Skip to main content

Chispitas en Galleta zijn samen binnengekomen, ze zijn de dochters van Thor, en de moeder was Luna, een andere hond die onze collega’s ter adoptie hadden. Ze woonden bij hun baasje die heel goed voor ze zorgde en ze uitliet. De oudere vrouw werd naar een bejaardencentrum gebracht en de honden moesten ze naar het asiel brengen. Galleta is in het begin minder schuw dan Chispitas, aan de lijn loopt ze heel goed, je kunt zien dat ze gewend is aan wandelen en ze is prachtig. Ze is heel goed met mensen ( groot en klein ), ook zij heeft het moeilijk in de kennel omdat ze niet begrijpt wat ze daar nu doet. Ze kan het goed vinden met andere honden ongeacht het geslacht en reizen met haar is geen probleem. Galleta is gesteriliseerd. Schofthoogte ongeveer 54 cm.

Geboortedatum ( geschat ): 17-10-2019
Herkomst: La Solana
Verblijft momenteel in: Spanje

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op