Skip to main content

Chispitas en Galleta zijn samen binnengekomen, ze zijn de dochters van Thor, en de moeder was Luna, een andere hond die onze collega’s ter adoptie hadden. Ze woonden bij hun baasje die heel goed voor ze zorgde en ze uitliet. De oudere vrouw werd naar een bejaardencentrum gebracht en de honden moesten ze naar het asiel brengen. Chispitas volgt je altijd, hoewel ze in het begin verlegen is, maar aan de lijn loopt ze heel goed, je kunt zien dat ze gewend is aan wandelen en ze is prachtig. Ze is heel goed met volwassenen en kinderen, hoewel ze het moeilijk heeft in de kennel omdat ze niet begrijpt wat ze daar nu doet. Ze kan het goed vinden met andere honden ongeacht het geslacht en reizen met haar is geen probleem. Hoe Chispitas met katten omgaat is niet bekend. Zij is gesteriliseerd. Haar schofthoogte is ca. 52 cm.

Geboortedatum ( geschat ): 17-10-2019
Herkomst: La Solana
Verblijft momenteel in: Spanje

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op