Skip to main content

Ax is een ontzettend lieve reu van 3 jaar.

De details wat er met Ax is gebeurd in het verleden zullen we jou besparen. Ondanks dat hij een rotleven heeft gehad is er weinig meer van te merken. Hij is lief, erg sociaal en rustig. Jij hebt nog wel wat geduld nodig met Ax want hij moet weten dat je te vertrouwen bent. Als je zijn vertrouwen hebt gewonnen, en dat kan snel gaan, dan heb je er een gouden hond aan. Onze collega´s weten dit uit ervaring omdat toen Ax in het asiel kwam hij erg bang was voor mensen. Hij verblijft nu een aantal maanden in het asiel en ze zien hem elke dag stappen vooruit zetten.

Was hij in het begin bang voor aanraking en krop hij in een hoekje, nu komt Ax naar hen, maar ook naar onbekenden toe. Hij vraagt om een aai en knuffel en verbergt zich niet meer. Hij kan ook goed omgaan met kinderen en zeker met andere honden.

Zij werken er nog aan om Ax aan de riem te laten lopen, oefening baart kunst. Ze zijn ervan overtuigd dat ook dit gaat lukken want hij is al van zover gekomen en dit laatste stukje gaat ook lukken. Hij is leergierig.

Ax is een gezonde hond. Hij heeft niet specifiek veel ruimte nodig. Hij zou ook bijvoorbeeld in een appartement kunnen. Gewicht ca. 21 kilo

Geboortedatum: 01-06-2021( Geschat )
Herkomst: Rio Maior
Verblijft momenteel in: Portugal

 

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op