Skip to main content

Mix Podenco Oslo werd op het platteland opgepikt door een meisje dat aan het werk was, ze besteedde meerdere dagen aan het publiceren voor het geval hij van iemand was, maar niemand eiste hem op en hij had geen microchip. Uiteindelijk bracht zij onze collega’s op de hoogte en kwam Oslo in de shelter. Oslo is een erg aanhankelijke hond. Hij is erg speels en verdient een thuis, niet om bijna 24 uur per dag opgesloten te zitten in een kennel. Hij schiet goed op met andere honden, ongeacht hun geslacht, loopt goed aan de lijn en is heel goed met volwassenen en kinderen. Oslo is gecastreerd. Schofthoogte ca. 44 cm., gewicht ongeveer 10 kg.

Geboortedatum: 01-9-2023 (geschat)
Herkomst: La Solana
Verblijft momenteel in: Spanje

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op