Skip to main content

Vrolijke, heel sociale Leia met haar mooie blik heeft een fijn zachtaardig karakter, dol op knuffelen en lekker kriebelen op haar buikje. Leia woont, op dit moment, bij Sallie (Little Friends Lefkas) in huis en is zindelijk, uit wandelen doet ze graag en dan loopt ze perfect aan de lijn. Leia gaat prima samen met katten en kinderen, al wil ze nog wel eens springen, Sallie leert haar nu dat ze dat niet zou moeten doen en dat pakt ze goed op. Leia vindt ravotten met de grotere en volwassen honden heerlijk.

Leia is gevonden op een strand waar ze was vastgebonden aan een boom. Ze weegt nu (29-4) 8 kilo en is 39 cm schouderhoogte. Ze verwachten dat ze circa 18 kilo zal gaan wegen, ze is slank en staat hoog op haar pootjes.

Leia is echt een fantastisch maatje en zal zeker vrolijkheid in huis brengen. Er kan kennisgemaakt worden met Leia via videobellen, Leia woont bij Sallie in huis dus zij kent haar erg goed. Leia is klaar om naar haar eigen familie af te reizen. Wie is op zoek naar dit mooie, vrolijke, sociale en zachtaardige meisje?

 

Geschatte geboortedatum: 1-1-2024

Herkomst: Lefkas

Verblijft in Griekenland

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op