Skip to main content

Siv is samen met een andere puppy, Astrid, gevonden in een vuilcontainer. Of het familie is? Onze collega’s denken van niet. Siv is een grappig en zeer actief reutje. Hij bruist van de energie en vraagt aandacht. Soms heeft hij een beetje erg veel energie waardoor hij wat dominant kan overkomen. Er zit echter geen kwaad in Siv, maar hij wil zo graag spelen en dollen dat hij soms wel eens vergeet dat hij nu niet de enige hond in het asiel is en de aandacht verdeeld moet worden.

Siv deelt zijn verblijf met meerdere andere puppy’s, wat goed gaat. Maar de collega’s zullen het prettig vinden dat Siv in de toekomst een huisje voor zich alleen krijgt of met één andere hond. U krijgt met Siv 2 honden voor de prijs van 1. Heeft u de tijd om veel bezig te zijn met Siv, spelen, wandelen of mee fietsen, dan heeft u een gouden hond(je) aan Siv en hopelijk vindt Siv zo zijn gouden mandje. Ja….slapen kan hij ook hoor! Siv is klein van stuk: 32cm maar een spierbundeltje van 50cm lang. Gewicht: 13 kg ( 27-04 )

Siv wordt binnenkort gecastreerd en is al volledig gezond en gevaccineerd.

Geboortedatum: 01-01-2024 ( Geschat )
Herkomst: Rio Maior
Verblijft momenteel in: Portugal

 

 

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op