Skip to main content

Ribas is een jonge hond, en is een echte knuffelhond! Hij knuffelt met mensen, maar ook met zijn soortgenoten. Hij is een echte goedzak waar geen kwaad in zit. Ribas is ook altijd vrolijk en goed gemutst. Waarmee je Ribas nog blijder maakt? En het is al zo een vrolijkerd van zichzelf: met een goede wandeling!

Ribas zat samen met andere verwaarloosde honden op een afgesloten terrein onder slechte omstandigheden. Gelukkig is hij nu al beter af in het asiel maar is hij het beste af als hij een forever home heeft gevonden waar hij altijd zijn lieve vrolijke ik mag en kan zijn. Ribas is gecastreerd

 

Geboortedatum: 01-08-2023 ( Geschat )
Herkomst: Rio Maior
Verblijft momenteel in: Portugal

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op