Skip to main content

Pierre is één van de kanjers in het asiel, letterlijk en figuurlijk. Hij is groot van stuk en super beleefd en gehoorzaam. Hij is gevonden aan de weg bij een varkenshouderij. Het vermoeden bestaat dat Pierre hier één van de waakhonden was en afgedankt, ondanks dat hij op nog geen 2 jaar geschat wordt.

Een slimme leergierige hond waarbij nog wel wat te sleutelen valt aan zijn conditie want die is middelmatig. Waarschijnlijk heeft Pierre aan de ketting gezeten en geen beweging gehad. Hij wil echter wel graag. Dus als u op zoek bent naar een grote lieve leergierige en hele beleefde hond en het geduld heeft om zijn conditie wat op te bouwen, dan kan dit uw maatje zijn. Pierre is gezond, al zijn testen zijn negatief, gecastreerd en volledig gevaccineerd.

 

Geboortedatum: 01-07-2022 ( Geschat )
Herkomst: Rio Maior
Verblijft momenteel in: Portugal

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op