Skip to main content

Bjorn is een kanjer. Als je het hebt over een hond met karakter dan is het Bjorn. Met zijn liefdevolle blik weet hij iedereen op zijn vingers te wikkelen. Waarom ook niet, want het is een erg zachtaardig reutje.
In maart is hij in het asiel komen wonen nadat hij door de politie weggehaald was bij een woning waar meerdere verwaarloosde honden waren aangetroffen. Bjorn was gelukkig in redelijk goede conditie en met de nodige zorg, aandacht en liefde is hij nu een gezonde hond die op schema ligt qua groei en gewicht. Hij is kort geleden gecastreerd, inmiddels volledig gevaccineerd en door alle gezondheidstesten met glans heen gekomen. Een lieve aanhankelijke hond, die zeker nog groeit en uitbloeit tot een middelgrote/grote hond. Momenteel ( 27-04 ) 49 centimeter hoog

Geboortedatum: 01-12-2023 ( Geschat )
Herkomst: Rio Maior
Verblijft momenteel in: Portugal

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op