Skip to main content

Deze jonge dame is een ontzettend lieve hond, wellicht de liefste die in het asiel zit op dit moment.
Ze is jong, gezond en lief maar ondanks dat werd ze toch als oud vuil gedumpt in een container. Gelukkig vond een voorbijganger haar snel en kon ze naar het asiel gebracht worden. Toevallig was dit een Nederlands sprekende dame die haar bracht en als dank dat ze deze pup gered heeft hebben ze het schatje (voorlopig) naar haar vernoemd; Astrid. Uiteraard is Astrid, de pup, bereid haar naam te veranderen naar uw wens. Zo lief is ze! Astrid is nu ( 27-04 ) ongeveer 40 centimeter hoog. Ze wordt naar schatting een middelgrote/grote hond. Ze is nog licht van gewicht, circa 9 kilo maar ook dit zal in de loop der maanden veranderen. Astrid is nog niet gesteriliseerd omdat dit nog te vroeg is. Wilt u een blijde en ontzettend lieve hond? Astrid!

Geboortedatum: 01-01-2024 ( Geschat )
Herkomst: Rio Maior
Verblijft momenteel in: Portugal

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op