Skip to main content

Apolo steekt zijn tong uit (zie foto) naar zijn vorige baasjes! Hij kijkt niet achterom maar vooruit naar hopelijk een gouden mandje. De vorige baasjes lieten hem achter bij een steenfabriek, aan een boom gebonden. Waarom zullen we nooit weten maar aan zijn karakter ligt het niet want het is een lieve hond.

Apolo groeit wellicht nog iets. Hij is een super gezonde actieve hond die er graag op uit gaat. Apolo snakt naar een huis waarbij zijn baasje/vrouwtje met hem wandelt, speelt en hem uitdaagt. Hij is leergierig en lief. Hij kan eventueel samen met andere honden, maar het is geen must, alleen vermaakt hij zich ook. Apolo is gecastreerd en volledig gevaccineerd en in uitstekende gezondheid.

Geboortedatum: 01-11-2023 ( Geschat )
Herkomst: Rio Maior
Verblijft momenteel in: Portugal

 

 

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op